Quotes Photos & Videos

Newest quotes Photos

No photo description available.
6 seconds ago
Caption by : @poy.sapoy25 . Tap 2x ❤ . Cr : @ioo.1_ ❤️Like,komen dan share ya! 1 Like sangat berharga buat kami untuk terus Berkarya membuat caption :) Go follow : ▶@sekedar.caption_◀ Partner : ▶@caption_jowoo ◀ . . #quotes #quotescewek #qoutesnyesek #quotesindonesia #katabaper #lfl #sekedarcaption_ @sekedar.caption_ #captionbaper #caption_jowoo #captionhits #captionbijak #lfl #kekinian #kekinianbanget #captionhitz #yowessorry #random #gengkocak #humor #likeforfollow #like #likeforlikes #like4likes #like4follow #caption_jowoo
0 likes 0 comments
No photo description available.
7 seconds ago
0 likes 0 comments
No photo description available.
8 seconds ago
🙏 MUST FOLLOW iF YOU like It 🙏 ਜੇ POST ਵਧੀਆ ਲੱਗੇ ਤਾਂ Follow ਜਰੂਰ ਕਰਨਾ ਜੀ Follow - @deepbamanmk __________________________________________ Punjabi pics  Love😍😘 Sad 💔 Attitude 😎😎 Romantic 👫💏 Video status 🎥🎥 🔥 Turn on post notifications 🙏 🔝ADMIN⏩⏭ @deepbamanmk ____________________________________________ 🇸 🇭 🇦 🇷 🇪- 🇫 🇴 🇱 🇱 🇴 🇼  _____________________________________________ Follow Other Pages:- @tera_guru_pics @Dark_love_55 @lyrics_guri  @saini_pics_ @guri_sad_quotes @bathinda_picpb03 @pb_writer @jaspreet_mall @deepbamanmk @preet_sanyare_pics_ @kitkatyuvi @preet_kamalz @teji_pics @dhiman_pics @official_gurpriya_ #jassmanak #punjabilines #diljitdosanjh #punjabicouples #status #punjabitadka #punjab #punjabiwedding #punjabisuit #punjabitadka #punjabistatus #punjabipics #punjabisinger #punjabivideos #sardari #mutiyaar #punjabipics #punjabistar #punjabigabru #quotes #thoughts #quoteoftheday #deepbamanmk #follow4followback #igwriters #quotestag #writeaway #punjabisuit #punjabis #jatt #jattiyan
0 likes 0 comments
one or more people
22 seconds ago
0 likes 0 comments
text
24 seconds ago
😶 . . . . . . . . #selfcare#selflove#quotes#love#aesthetic#selfgrowth#fashion#summer#nature#smile#loveyourself#healthylifestyle#healthcare#summerglow#bodygoals#clearskin#beauty#selfcarehacks#summerday#summervibes#healthyfood#explorepage#explore#selfies#selfcaretips#selfcarematters#loveyourself#glowingskin
0 likes 0 comments
text that says 'Jadi pengen tau rasanya di pantengin terus last seen wa nya. Gimana ya? @jemarikuu'
24 seconds ago
0 likes 0 comments
No photo description available.
26 seconds ago
1 likes 0 comments
No photo description available.
27 seconds ago
By @soflytaxidermy😂 - #cryoverspiltmilk
1 likes 1 comments
text
30 seconds ago
Be a better person than yesterday 🌸🌺🌷 #growyourselflikeaflower . . . #morning #quote #quotes #morningmotivation #life #instadaily #instagood #goodmorning #instalike #instagram #live #follow #followme #like4like #likeforfollow #love #loveyourself
1 likes 0 comments
one or more people
31 seconds ago
"یاد ہے وہ دن، تم ہمارے گھر آئے تھے؟ اس دن میں نے اپنا چہرہ تک نہ دھویا۔۔۔ گندی مندی ہوئی پڑی تھی، مگر کپڑے تک تبدیل نہ کیئے۔۔۔ شاید میں اپنے ہوش و حواس اس دن گوا بیٹھی تھی، شاید، پہلی بار تمہیں اپنے رو برو پا کر میں کہیں کھو گئی تھی۔۔۔ شاید، میں تمہیں دیکھنے میں اس قدر کھو گئی کہ اپنا آپ ہی بھول گئی تھی۔۔۔ ہاں شاید یہ سب سچ ہو، شاید اس دن میری بوکھلاائی شحصیت کی یہی وجوہ تھیں، ہاں لیکن یہ سب تم نے محسوس تک نا کیا، کیونکہ شاید میں تمہاری توجہ سے بہت دور تھی۔۔۔ ہاں شاید یہی سچ ہے۔۔۔ مگر اس سے بڑا ایک اور سچ بھی ہے، اور وہ زیادہ کڑوا ہے، کہ ہاں نگلو پر نگلا نہ جا سکے۔۔۔ مگر یہی سچ ہے کہ میں تمہاری توجہ کی طلبگار کبھی نہیں رہی۔۔۔ بلکہ کسی بھی نا محرم کی توجہ مجھے میری بےعزتی کے سوا کچھ نہیں لگتی۔۔۔ مانا بے خیالی میں تمہارہ تصور سب سے حسین لگتا ہے۔۔۔ مگر اسی وقت ہوش کے وآپس آجانے پر میں اس بات کو کبھی نہیں جھٹلا پائی، کہ اللہ نے میری سوچوں کی بھی حفاظت مجھے اور صرف مجھے ہی سونپی ہے۔۔۔ انہیں بھٹکنے سے بچانے کا راستہ جو مجھے بتایا گیا ہے، وہاں ایک نا محرم یعنی تمہارے بھی محض تصور سے بھی بنی بنائی بات بگاڑ سکتی ہے۔۔۔ .اور سچ تو یہ ہے کہ اس دن میری اس حالت کی وجہ شاید تم نہیں میرا اللہ تھا۔۔۔ جو مجھ سے بھی کہیں زیادہ میرے ایمان کا محافظ ہے۔۔۔" اس آخری جملے کے بعد سلمہ کچھ اور نہ لکھ پائی۔ یہ جملہ اسے ہمیشہ پر سکون کر جاتا تھا۔۔۔ پین کی نب بند کر سلمہ نے ڈائری اور پین میز پر رکھا اور نیند کی آغوش سے ہو لی۔ وہ آج تک اس جملے سے زیادہ پر سکون جملہ نہ ڈھونڈ پائی تھی۔ از قلم ~ srukh_words . #srukh_words💕 @srukh_words . . #writer #ownwords #begginer #muslim #islam #shortstory #dairy #girlydairy #hijabi #love #bloggerlife #urduwriting #quotes #exaggeration #Iman #writing #writersofinstagram #writersofpakistan #igdaily #sakoon #spreadlove . . PS: sorry to those who tag me and I forget to tag from now afterwards I'll try to mention everyone in caption sorry :(
1 likes 0 comments
text
31 seconds ago
Shout out to all the amazing women out there💞💕💖 #quotes #quotesoftheday #true #insta #instamood
1 likes 0 comments
text
38 seconds ago
0 likes 0 comments
40 seconds ago
Follow @i_ren.o Follow @reynonov #quotesindonesia #quotesjowo #inshotphotovideo #quotes
0 likes 0 comments
text
42 seconds ago
Kalian pingin punyak penghasilan tambahan?? Ingin memulai bisnis tapi gatau mulai dari mana??😁 Sini aku ajarin bisnis database yg cumak ngeluarin modal 50k real seumur idupp&pstinya untungnya berlipat2 donkk😍 Ngapain malu jualan online Toh hasilnya juga lumayan😁 Yakin masih mau jdi penonton story aja??yaudah deh sana!! Karena orang yg sukses pasti butuh tindakan dan keberanian usaha aja🤩 FASTRESPON/LANGSUNG DM! OR WA👉0895632228977 #bisnistrend2018#bisnisdatasupplier#selebgrambisnis #selebgrambisnis #idulfitri#idulfitri2019#selamatharirayaaidilfitri #gengster#gengsters#nisasabyan #nzwaft#peluangbisnis#likeforlikes #nisasabyan #coment #premierleague #quotes #pinkonveksi #suksesitupilihan #halal #viral #bisnissemuaumur #nomlm❌ #sukses #bismillahirrahmanirrahim #magelang #saveviavallen #selebgrambisnis #selegramhijab #selegramhits #selegramindonesia#selamatharirayaaidilfitri #cutsalsaa #nisasabyan #gisellaanastasia
4 likes 0 comments
one or more people and text
44 seconds ago
ojo kuatir dek lek msalah bedak, suk tak tumbasne 😊😊 __________________ 📌TAG pasanganmu Lurr... __________________ 📸:Pinterest __________________ ojo lali ❤️&📝 Lurr... seng urung follow akune @story.jowo23 monggo ndang di follow 🙏🙏. __________________ #quotes #quotesjowo #katakata #katajowo #pituturjawa #pituturjowo #pathdailyjowo #jowobaperan #jowokalem #jowobijak #storyjowo #jowobijak #likeforfollow #katakatacinta #katakatabijak #pituturwongjowo #mbois #blitarhits #blitarkekinian #editorjowo
1 likes 0 comments
one or more people and people standing
46 seconds ago
Ada 1 Hal yg paling mahal di dunia ini dari apapun yg dipakai & dipunyai, dan itu membedakanmu dengan yg lainnya yaitu HARGA DIRI . Selamat Siang win_abee lovers Doain secepatnya bisa bikin2 lg hijab2 dan baju2 muslimnya ya winners 😙🙏. #quotes #quotesindonesia #quotesoftheday #hijabinstan #hijabinstanmurah #wanitaterhormat #hargadiriwanita #istribahagia #ibubahagia #ibumuslimah #muslimah #cintaseorangibu #ibumuslimah
0 likes 0 comments
one or more people, eyeglasses and closeup
47 seconds ago
now the day bleeds into nightfall • • • • • • 🏷 tags #selfie #instagram #aesthetic #aesthetictheme #aestheticposts #tumblr #filter #grunge #softgrunge #makeup #quotes
0 likes 0 comments
text
48 seconds ago
i have a new date planned hopefully i follow through
2 likes 1 comments
text
49 seconds ago
type YES if you believe 💙 __________________________________________ Follow 👉@awakeningbody👈 for spiritual advices, wisdom, positivity. and good vibes. 🌱 __________________________________________ • • #quotes #lifequotes #lightworker  #inspirationalquotes#quotesoftheday #quotestoliveby #photooftheday#spirituality #loveandlight #spiritual1111 #instaquotes #life#love #spiritual #spiritualawakening #awake #inspiration#mindful #vibration #awakening #synchronicity #calm#enlightenment #wisdom #chakras #meditation#innerpeace #lawofattraction #buddha #awakeningbody
3 likes 0 comments
flower and text
49 seconds ago
0 likes 0 comments
one or more people and text
50 seconds ago
#Repost from @aogmsyouth with @regram.app ... 𝑳𝑬𝑨𝑫𝑰𝑵𝑮 𝑰𝑺 𝑺𝑬𝑹𝑽𝑰𝑵𝑮 Matius‬ ‭20:20-28‬ Pada zaman Yesus, role model dari kepemimpinan adalah kerajaan Romawi. Tetapi Yesus memiliki sudut pandang dan pendapat yang berbeda tentang kepemimpinan. Saat ibu Yohanes dan Yakobus meminta kepada Yesus supaya kedua anaknya diangkat menjadi pemimpin (tangan kanan) Yesus, Yesus berkata bahwa untuk memimpin, seseorang harus melayani terlebih dahulu. Tuhan ingin manusia mencapai tujuan tertinggi dalam hidupnya melalui 4 fase kehidupan, yaitu: 1️⃣ Survival (fase berjuang) 2️⃣ Stability/Security (fase stabil dan aman) 3️⃣ Success (fase sukses dalam kehidupan) 4️⃣ Significant (fase berdampak bagi orang lain) Di fase signifikan, ada atau tidak adanya seseorang di dunia akan berdampak bagi orang lain; dan hanya dapat diwujudkan dengan kepemimpinan yang menghamba. . 💥 Kalau kita mau menghamba dengan hati, maka kita akan mentransferkan “hati” kita kepada orang yang kita layani. Paulus, seorang hamba Tuhan di dalam Alkitab, seorang rasul besar, tetapi tidak takut untuk dipakai Tuhan di hal yang kecil dan simpel. 1 Korintus‬ ‭9:19-23‬ ‭TB‬‬ . Jangan memandang pelayanan kita rendah, meski kita sudah menjadi pemimpin, jangan menolak pelayanan ‘kecil’. Kalau kita dipercayakan sebuah kepemimpinan di Connect Group, don’t take it for granted (jangan sia-siakan itu)!🔥 . 4 level mengikut Tuhan: 1️⃣ Jemaat👥 2️⃣ Murid👩‍🏫👨‍🏫 3️⃣ Hamba🙇‍♀️🙇‍♂️ 4️⃣ Anak👧👦 . Seorang anak tidak akan melihat deadline ataupun jobdesk, tetapi ia akan melihat apa yang mendatangkan kebaikan bagi Kerajaan Surga . Tuhan tidak mau kita hanya berhenti sampai menjadi hamba, tetapi jangan pernah berhenti menjadi hamba. Milikilah hati hamba dengan mental anak! . -Candra K- . . . Follow Us: @sharejesus.id @sharejesus.id @sharejesus.id . . #kutipan #qotd #quotes#Kristen #jpcc #jpccworship #kumilikmu #song #christian #Christianity #Jesus #God #lovesyou #lfl #followforfollowback #memberkati #Godblessyou#protestan #pantekosta #injili #memecomickristen #haleluya #Cinta #kasih
0 likes 0 comments
No photo description available.
50 seconds ago
Kalian pingin punyak penghasilan tambahan?? Ingin memulai bisnis tapi gatau mulai dari mana??😁 Sini aku ajarin bisnis database yg cumak ngeluarin modal 50k real seumur idupp&pstinya untungnya berlipat2 donkk😍 Ngapain malu jualan online Toh hasilnya juga lumayan😁 Yakin masih mau jdi penonton story aja??yaudah deh sana!! Karena orang yg sukses pasti butuh tindakan dan keberanian usaha aja🤩 FASTRESPON/LANGSUNG DM! OR WA👉0895632228977 #bisnistrend2018#bisnisdatasupplier#selebgrambisnis #selebgrambisnis #idulfitri#idulfitri2019#selamatharirayaaidilfitri #gengster#gengsters#nisasabyan #nzwaft#peluangbisnis#likeforlikes #nisasabyan #coment #premierleague #quotes #pinkonveksi #suksesitupilihan #halal #viral #bisnissemuaumur #nomlm❌ #sukses #bismillahirrahmanirrahim #magelang #saveviavallen #selebgrambisnis #selegramhijab #selegramhits #selegramindonesia#selamatharirayaaidilfitri #cutsalsaa #nisasabyan #gisellaanastasia
0 likes 0 comments
text
51 seconds ago
Kindness is extremely underrated. Some people see kindness as a weakness, I don't. Let's all practise kindness everyday.👌 . . . . . . . #hustler #entrepreneur #startupstory #businesstips #businessquotes #successquotes #successmindset #success #mindfulness #longtermvision #hustling #growth #CEO #startup #entrepreneurship #marketing #companyculture #motivation #marketingquotes #quotes #marketingadvice #contentmarketing #motivationalquotes #business #motivational #b2bmarketinq #advice
1 likes 0 comments
one or more people and closeup
54 seconds ago
3 likes 0 comments
No photo description available.
55 seconds ago
¿Por que simplemente no puedo dejarte ir? . . . . . . . . . . . . . #storytime #story #momentossad #quotes #historias #history #idc #frases #diaadia #sadstory
0 likes 0 comments
No photo description available.
57 seconds ago
Harapan adalah mimpi dari seorang yang terjaga. ____________________________ #quotes #harapan #mimpi #asa
0 likes 0 comments
No photo description available.
58 seconds ago
Kalian pingin punyak penghasilan tambahan?? Ingin memulai bisnis tapi gatau mulai dari mana??😁 Sini aku ajarin bisnis database yg cumak ngeluarin modal 50k real seumur idupp&pstinya untungnya berlipat2 donkk😍 Ngapain malu jualan online Toh hasilnya juga lumayan😁 Yakin masih mau jdi penonton story aja??yaudah deh sana!! Karena orang yg sukses pasti butuh tindakan dan keberanian usaha aja🤩 FASTRESPON/LANGSUNG DM! OR WA👉0895632228977 #bisnistrend2018#bisnisdatasupplier#selebgrambisnis #selebgrambisnis #idulfitri#idulfitri2019#selamatharirayaaidilfitri #gengster#gengsters#nisasabyan #nzwaft#peluangbisnis#likeforlikes #nisasabyan #coment #premierleague #quotes #pinkonveksi #suksesitupilihan #halal #viral #bisnissemuaumur #nomlm❌ #sukses #bismillahirrahmanirrahim #magelang #saveviavallen #selebgrambisnis #selegramhijab #selegramhits #selegramindonesia#selamatharirayaaidilfitri #cutsalsaa #nisasabyan #gisellaanastasia
2 likes 0 comments
one or more people and text
59 seconds ago
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ❇️Follow @zaid__writers ✔️❇️ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ❇️Like 👍 ➕ Comment 💬❇️ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ❇️Turn 🔛 Post Notifications❇️ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ❇️ Best Post 🔛 Instagram ❇️ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ❇️ Tag Your friends ❇️ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ❇️ Share ✖️ Repost ❇️ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ✍️❤️ #shayari #shayar #quotation #dil #heartless #ishqbaaz #ishq #writersofinstagram #writer #tanha #nfak #sadshayari #brokenquotes #mohabbat #loveyou #urdushayari #ghazal #writer #urdulines #ghazal #quotes #writeaway #lovequotes #shayari #dard#dil #feelingloved #urduquotes#ghalib #urdupoetry#urdu#hindi#hindiquotes#zaid__writers
1 likes 0 comments
No photo description available.
59 seconds ago
Another trade recorded for those investors who trusted and believed in us.. DM US ONLY IF YOU WANT US TO MANAGE YOUR BINARY AND BITCOIN ACCOUNT —————————————— #forex #bitcoin #broker #tradeforex #tradehomedad #traderlifestyle #success #fx #luxury #luxurylifestyle #luxuryhomes #startup #leadership #makemoney #makemoneyonline #wallstreet #manager #empowerment #boss #finance #inspire #quotes #cryptocurrency #quotestoliveby #invest #investment #money💰 #wealth #pips #wallstreet #nomore9to5
2 likes 0 comments
one or more people and text
1 minute ago
Kaya siapa nih 🙃 Tag temenmu 💝 IG | @fangirll.quote #sehun #chanyeol #exo #fangirls #quote #quotes #quotesnyafangirls #fangirlsquotes
1 likes 0 comments
1 minute ago
ये मत कहो खुदा से मेरी मुश्किलें बड़ी हैं इन मुश्किलों से कह दो मेरा खुदा बड़ा है . . . . . . #life #love #instagood #like #follow #photography #happy #instagram #art #photooftheday #lifestyle #motivation #smile #style #me #beautiful #fun #photo #nature #followme #fashion #picoftheday #fitness #music #bhfyp #quotes #l #cute #inspiration #bhfyp
1 likes 0 comments
text that says 'I no longer look for the good in people, I search for the real... because while good...
1 minute ago
Follow us @spiritfulthoughts for more awesome quotes . . . . . . . #quotes #lifequotes #lightworker  #inspirationalquotes#quotesoftheday #quotestoliveby #photooftheday#spirituality #loveandlightgallery#instaquotes #life#love #spiritual #spiritualawakening #awake #inspiration#mindful #vibration #awakening #synchronicity #calm#enlightenment #wisdom #chakras #meditation#innerpeace #lawofattraction #buddha #spirituality #californian
4 likes 0 comments
one or more people and text
1 minute ago
अगर आप शिव भक्त हैं तो इस पेज को जरुर से एक बार चेक कीजिए👇 @_mahadev_tandav_ @_mahadev_tandav_ @_mahadev_tandav_ @_mahadev_tandav_ @_mahadev_tandav_ @_mahadev_tandav_ महादेव से रिलेटेड और सेट मोटिवेशनल quotes के लिए फॉलो करें Follow 👉(@_mahadev_tandav_ )👈 ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• 【LIKE】 【COEMMNT【Share】 #shiv#shiva#shivshakti#HarHarmahadev#Bhole#Bholenath#BholeBaBa#mahakaal#Omnamahshivay#LORDSHIVA#Rudra#somnath#quotes#likeforlike#om#namaste#god#lord#picoftheday#life#motiva
18 likes 0 comments
flower
1 minute ago
Khoảnh khắc bạn quyết định quên đi một ai đó là lúc bạn sẽ ghi nhớ người đó rất lâu #hoakho #preservedflower #thanhxuân #driedflowers #gift #quatang #quotes
0 likes 0 comments
drink
1 minute ago
Are You Mine . . Dapatkan PROMO diskon 100 ribu hanya dibulan juni dengan menggunakan kode VOUCHER ( Dm kami untuk informasi lebih lanjut ) . . Catarina Zircon Ring [ GE - 10794 ] Kadar : 750 (18K) Berat : 3.38 gr Ukuran/Ring Size : 12 (16.7 mm) Warna : Combination (Rose Gold, White Gold) . . Contact Us: Web : www.kataloggaleri24.com WA : 0852-2000-2424 Email : kataloggaleri24@gmail.com . . . #beauty #white #samsung #papua #lombok #kalung #gelang #baju #celana #glasses #sepatumurah #shoes #beauty #women #man #bookstagram #instagram #quotes #love #instagood #photooftheday #beautiful #fashion #happy #tbt #cute #like4like #followme #travel
2 likes 0 comments
No photo description available.
1 minute ago
Kalian pingin punyak penghasilan tambahan?? Ingin memulai bisnis tapi gatau mulai dari mana??😁 Sini aku ajarin bisnis database yg cumak ngeluarin modal 50k real seumur idupp&pstinya untungnya berlipat2 donkk😍 Ngapain malu jualan online Toh hasilnya juga lumayan😁 Yakin masih mau jdi penonton story aja??yaudah deh sana!! Karena orang yg sukses pasti butuh tindakan dan keberanian usaha aja🤩 FASTRESPON/LANGSUNG DM! OR WA👉0895632228977 #bisnistrend2018#bisnisdatasupplier#selebgrambisnis #selebgrambisnis #idulfitri#idulfitri2019#selamatharirayaaidilfitri #gengster#gengsters#nisasabyan #nzwaft#peluangbisnis#likeforlikes #nisasabyan #coment #premierleague #quotes #pinkonveksi #suksesitupilihan #halal #viral #bisnissemuaumur #nomlm❌ #sukses #bismillahirrahmanirrahim #magelang #saveviavallen #selebgrambisnis #selegramhijab #selegramhits #selegramindonesia#selamatharirayaaidilfitri #cutsalsaa #nisasabyan #gisellaanastasia
5 likes 0 comments
one or more people
1 minute ago
Sabar,, allah pasti merencanakan.sesuatu yang lebih baik:) Follow<<@sekedar_sajak24 Follow<<@sekedar_sajak24 Follow<<@sekedar_sajak24 (Suport and repost!!!) #katakatacinta #katakatabijak #katabijakkehidupan #katakatasindiran #kataromantis #quotes #quotesindonesia #baperbanget #baper #rindu #kangen #hijrah #indonesiatanpapacaran #hijrahku #kalimatmotivasi #santri #santriwati #bangkinang #pekanbaru #viral
1 likes 0 comments
one or more people, sky, outdoor and water
1 minute ago
Before she looked out into the distance, she asked me: "Mommy, can we stay here"? I responded, sure...just close your eyes and picture this moment, and you'll be here forever 😄😜 #capemay #dolphins #beautifuldestinations #happy #smiling #believeinyourself #journey #love #inspirational #motivate #inspirationalquotes #travel #strength #quotes #newbeginnings #healthymind #confidence #smile #entrepreneur #motivationalquotes #family #fun #nature #joy #fitness #motivation #melanin
1 likes 0 comments
1 minute ago
LIKE+COMMENTS+SHARE . .LIKE FOR.MORE . .FOLLOW FOR MORE .VIDEO.FOR MORE . . .@_lovely_love_qu33n__ . .MALIKA BUTT . ......#SAD #QUOTES #SADFEILINGS #FOLLOWFORMORE #SADFEELINGS #COUPLESFEELINGS #SADFEELINGS #COUPLESHOALS #LIVEMYSEDL . .... ......... ...... .... ....... . ...... . @_lovely_love_qu33n . . .MALIKA BUTT . . .FOLLOWFORMORE #FOLLOWFORMORE #FOLLOWFORMORE #LIKEFORLIKE
6 likes 0 comments
text that says 'The Universe has sent you someone who dreams to be with you. Type "Yes" to receive I...
1 minute ago
Follow us @spiritfulthoughts for more awesome quotes . . . . . . . #quotes #lifequotes #lightworker  #inspirationalquotes#quotesoftheday #quotestoliveby #photooftheday#spirituality #loveandlightgallery#instaquotes #life#love #spiritual #spiritualawakening #awake #inspiration#mindful #vibration #awakening #synchronicity #calm#enlightenment #wisdom #chakras #meditation#innerpeace #lawofattraction #buddha #spirituality #californian
4 likes 0 comments
text that says 'WORK OUT. EAT WELL BE PATIENT. YOUR BODY WILL REWARD YOU.'
1 minute ago
Let's start first step "WORKOUT" Are you ready? #food #fitfood #noexcuses #fit #fitness #workout
1 likes 1 comments
people smiling, one or more people, closeup and indoor
1 minute ago
Hi everyone!! Just checking in... it’s been crazy around these lately and I don’t see it slowing down any time soon!! So I’m asking all y’all for a little bit of help... I need some suggestions on things I have no time to research on my own so if you have suggestion please share!!! .. 1. A good dentist ... I travel from Ogden to SLC daily so anywhere in between there would work... 2. A caterer, chef, cook person... I need to pick their brains (that doesn’t sound right) about a project o have coming up... 3. Possibly a tween/teenager who would want to help walk bob while I’m at work... I’m currently working 10-14 hour days and #bobthedog is bored... I walk him when I get home but I know he’s like a little more activity during the day... 4. A good vacation home... aka mental institution... as I slowly go crazy day by day 😉 ... # 4 may or may not be a joke I’ll let all of you decide!! Thank you in advance for any and all suggestions!! Love and miss you all (since I truly have no social interaction outside of work... 😜) ❤️ . .. ... .... ..... ...... ....... ........ ......... .......... ......... ........ ....... ...... ..... .... ... .. . #positivity #love #positivevibes #motivation #life #inspiration #happiness #quotes #fitness #motivationalquotes #happy #success #instagood #positive #entrepreneur #motivational #selflove #inspirationalquotes #goals #quote #lifestyle #mindset #peace #quoteoftheday #inspire #loveyourself #loveoneanother #bethegood #happythoughts
0 likes 0 comments
2 minutes ago
Anotha one - - - - - Follow @Japanese.lawyer for more funny memes #memes #dank #dankmemes #funny #clout #cloutgang #lol #lmao #lmao #hilarious #comedy #oof #vaporwave
3 likes 1 comments
New Fitness Motivacin Nike Weight Loss 30 Ideas #fitness
2 hours ago
New Fitness Motivacin Nike Weight Loss 30 Ideas #fitness
0 likes 0 comments laney11xi2
  #model     #lifestyle     #entrepreneur     #love    #gentleman     #business     #businessman    ...
2 hours ago
  #model      #lifestyle      #entrepreneur      #love     #gentleman      #business      #businessman      #fitnessmodel     #blogger      #fitness      #mensfashion     #menswear      #dappermen      #menwithclass      #me
0 likes 0 comments remzi336333
Top 4 Week No-Gym Beginner’s Workout Plan - Healthy Mega #fitness  #fitnessmotivation  #fitnesstips...
2 hours ago
Top 4 Week No-Gym Beginner’s Workout Plan - Healthy Mega #fitness #fitnessmotivation #fitnesstips #fitnessgoals #fitnessinspiration
0 likes 0 comments janefitrandall
25 shocking benefits of running. If you haven't taken up running yet, what are you waiting for? Runn...
2 hours ago
25 shocking benefits of running. If you haven't taken up running yet, what are you waiting for? Running has so many benefits from mental health to physical health. Check out these ways that running can improve your life #running #runningtips #fitness
0 likes 0 comments runningtoeat312
“Efforts and courage are not enough without purpose and direction!” .   #LIVEtrainingFL     #fitness...
2 hours ago
“Efforts and courage are not enough without purpose and direction!” .   #LIVEtrainingFL      #fitness      #motivation      #ocrtraining      #workout      #fitfam      #fitnessmotivation      #cardio      #getfit      #strength      #fitlife      #nopainnogain     &
0 likes 0 comments k3m41kem
First sunny ☀️ day in forever! We definitely sweated our the toxin today.    #okinawajapan     #fitm...
2 hours ago
First sunny ☀️ day in forever! We definitely sweated our the toxin today.   #okinawajapan      #fitmomof3      #fitness      #fitnessmotivation      #whollyhammyfitcamp      #noexcuses   
0 likes 0 comments bahri336333
Fitness gear for women gym bags nike shoes 44+ Ideas #fitness
2 hours ago
Fitness gear for women gym bags nike shoes 44+ Ideas #fitness
0 likes 0 comments juniper72si
Trendy Fitness Inspiration Pictures Men Life Ideas #fitness
2 hours ago
Trendy Fitness Inspiration Pictures Men Life Ideas #fitness
0 likes 0 comments savanna0vu8
50 trendy Ideas fitness motivation models mens #motivation #fitness
2 hours ago
50 trendy Ideas fitness motivation models mens #motivation #fitness
0 likes 0 comments everly0560
Home Core Fitness Equipment Abdominal Ab Exercise Gym Total Body Trainer USA #health #fitness #worko...
2 hours ago
Home Core Fitness Equipment Abdominal Ab Exercise Gym Total Body Trainer USA #health #fitness #workout
0 likes 0 comments goodlivinghacks
Der Designdokument: Kayla Itsines Bikini Body Guide Review und laminierte Workouts   - Health and Fi...
2 hours ago
Der Designdokument: Kayla Itsines Bikini Body Guide Review und laminierte Workouts - Health and Fitness - #Bikini #body #der #Designdokument #Fitness #guide #Health #Itsines #Kayla #laminierte #Review #und #Workouts
0 likes 0 comments bikiniq1
2 hours ago
0 likes 0 comments memo336333
昨日は久しぶりにGiroさんと嬉しい再会🇮🇹 またポジティブオーラに包まれパワーチャージさせてもらいました💪...
2 hours ago
昨日は久しぶりにGiroさんと嬉しい再会🇮🇹 またポジティブオーラに包まれパワーチャージさせてもらいました💪😎✨ .   #gym      #workout      #lululemon      #fitness      #girlswithmuscle      #fitgirl      #powercharge      #workoutmotivation    #筋トレ #筋肉女子 #トレーニング #ポジティブ思考 #ジム
0 likes 0 comments ugur336333
This Shake Flatten The Belly, Clean The Colon & Remove All The Fat Completely From Your Body!!!  #li...
2 hours ago
This Shake Flatten The Belly, Clean The Colon & Remove All The Fat Completely From Your Body!!! #lifehacks #fitness
0 likes 0 comments terrisutton35435
How to Do Kegel Exercises for Women- Kegel exercises can strengthen the pelvic floor muscles and mak...
2 hours ago
How to Do Kegel Exercises for Women- Kegel exercises can strengthen the pelvic floor muscles and make the vag muscle tighter.Here is how to do kegel exercises and the benefits #kegelexercise #pelvicfloorexercise #fitness #health #exercies #workout #womenhealth
0 likes 0 comments getinshape321
70 ideas fitness motivation quotes strength workout #motivation #quotes #fitness
2 hours ago
70 ideas fitness motivation quotes strength workout #motivation #quotes #fitness
0 likes 0 comments meilani974cu99
New fitness motivacin curvy shirts 47+ ideas #fitness
2 hours ago
New fitness motivacin curvy shirts 47+ ideas #fitness
0 likes 0 comments april8tuqo
. . . . . . . .   #fitness     #gym     #fit     #workout     #fitnessmotivation     #motivation    ...
2 hours ago
. . . . . . . .   #fitness      #gym      #fit      #workout      #fitnessmotivation      #motivation      #bodybuilding      #training      #health      #fitfam      #love      #sport      #healthy      #lifestyle      #cro
0 likes 0 comments hasan336333
Somente com a persistência é que vamos alcançar o caminho do êxito.    #motivaç�  �o   #fitness     ...
2 hours ago
Somente com a persistência é que vamos alcançar o caminho do êxito.   #motiva ç�  �o   #fitness      #foco      #sucesso      #empreendedorismo      #instagood      #coach      #determina ç�  �o   #brasil      #nopainnogain      #f �  �   #marketingdigital     &nbsp
0 likes 0 comments hasan336333
58+ ideas womens fitness pictures sports for 2019 #fitness #womens
2 hours ago
58+ ideas womens fitness pictures sports for 2019 #fitness #womens
0 likes 0 comments ayla776za
How To Care For Thin Hair: Products To Use, Styling Tips, More  Before you can master any specific s...
2 hours ago
How To Care For Thin Hair: Products To Use, Styling Tips, More Before you can master any specific styles, you need to know exactly how to approach your thin hair. Here are four helpful tips that Ive learned over the years: #beauty #style #fashion #hair #makeup #skincare #nails #health #fitness #exercise
1 likes 0 comments HairByAmyV
Use Baking Soda To Speed-UP The Weight-Loss Process  #lifestyle  #fitness
2 hours ago
Use Baking Soda To Speed-UP The Weight-Loss Process #lifestyle #fitness
0 likes 0 comments amlaahashim
one or more people, eyeglasses and closeup
4 hours ago
A este peinado lo llamo "Estilo Pucca", aunque su nombre real es: Double Buns. 🍩🍩 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Lo puedes hacer recogiendo el cabello completo o en mi caso me gusta más dejando la mitad suelto. 🙋🏽 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Es un recogido que se ha mantenido como tendencia especialmente para el verano con el retorno de los 90's. ¡Súper tierno! 👌🏽💗 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Te animas a realizarte este par de moñitos? 🎀 Sin duda no pasarás desapercibida... Yo recibo muchos alagos cada vez que me los hago!!! 🙈 #ContiTips
31 likes 3 comments
No photo description available.
6 hours ago
Here's another of my CTA RedLine poetic Chronicles.🤔 I finished this one up at work since it was slow. 🤫 Lol #poet #poetry #spokenword #writtenpiece #poeticthoughts
11 likes 3 comments
one or more people, people standing and outdoor
3 days ago
🐬🍄🏆
185 likes 17 comments
cloud, sky and text
2 months ago
139 likes 8 comments
sky, cloud, mountain, outdoor and nature
4 months ago
Snow Summit with the Ski/Board Squad 🎿 ⛷🏂
281 likes 13 comments

Most popular quotes Pics

text
15 minutes ago
Comment "HELL” letter by letter without being interrupted ! 🥀 — follow me (@i.perfectsayings )for more deep quotes 🏹 . . . . #loveyourself #sadquotepage #heartbreakquotes #deepquotes #sadthoughts #brokenquotes #lonleyauotes #hurtquotes #brokenheart#brokenheartquotes #roken#deeptexts #sadtexts #hurtfeelings #hurtful#distress #unhappy #dailyquotes #quotes #sadwords #deepthoughts #tumblrquotes #sadedit #flwsome
1868 likes 33 comments
text and outdoor
2 hours ago
Follow @the.thoughts.power for more life relating quotes and poetries❤ @the.thoughts.power @the.thoughts.power
4099 likes 81 comments
text
1 hour ago
I rather wait a lifetime for you than spend a moment with someone else ♥️ . . . But please don’t make me wait a lifetime 😝
1560 likes 11 comments
text that says 'hate when people choose a person over you and then when they have no one else they c...
7 minutes ago
Comment "PEOPLE” letter by letter without being interrupted ! 🥀 — follow me (@i.perfectsayings )for more deep quotes 🏹 . . . . #loveyourself #sadquotepage #heartbreakquotes #deepquotes #sadthoughts #brokenquotes #lonleyauotes #hurtquotes #brokenheart#brokenheartquotes #roken#deeptexts #sadtexts #hurtfeelings #hurtful#distress #unhappy #dailyquotes #quotes #sadwords #deepthoughts #tumblrquotes #sadedit #flwsome
127 likes 0 comments
text that says 'Caring is human. Saying that you care too much is like saying that you should be les...
2 hours ago
If you're a lover, a feeler, and if you care this is a reminder for you. The last thing that the world needs is less people like you. Being kind, generous and giving are nothing but positive qualities and it's only because people have been through something that doesn't allow them to see that, that they might trying to make your caring out to be a bad thing or belittle or make fun of you for being a person that's not afraid to love others and to do so openly and without fear. Sometimes it's also just seeing you be happy and carefree that's a trigger for people when they themselves aren't happy (because it reminds them of that fact). But the point is that it's not a you, it's a them thing. Being happy and optimistic can offend people that are insecure. - If this post brought you some value please drop a ♥️ or leave a comment (any comment you want - feel free to drop a question if you have one or anything else). If you saw my story last night you'll know that every comment helps me and helps my posts reach more people. - Also if you can think of anyone that could use this please share it with them. - Have an amazing night. I love you all x
356 likes 13 comments
text
3 hours ago
Type ‘YES’ if you’re ready to be blessed with everything you’ve been working towards!
4237 likes 113 comments
text that says 'Hearing your GRANDCHILD say "I LOVE YOU" is like winning the LOTTERY.'
11 minutes ago
Follow ❤️ @Lifelearnedfeelings
115 likes 8 comments
No photo description available.
1 hour ago
These lovely things will be available for purchase through my website (link in profile) tomorrow. I ship worldwide 🌍 . They all need loving homes and hands that can hold them tight enough so that they feel loved and wanted. Just like me 🙈 I had a huge wave of self doubt wash over me yesterday. I don’t know what to say about it other than for once I recognised the thoughts as self defeating and I told myself they are just thoughts. They mean nothing. They are not who I am. These thoughts are fear! because when you love something and want something bad enough it’s human to believe you don’t deserve it or to get in your own way and become a roadblock. I love you all for being here with me. I know this post on the surface has nothing to do with my writing but it does deep down. When you think about what you can do with a huge dirty lump of clay 😝 the beauty you can create 🌻 that’s what life is. We are all just a lump of clay learning how to build and create and turn ourselves into something beautiful. ❤️@gemmatroyceramics . . . . Author of Heart lines ❤️ and Moonlight 🌕 . . . #text #textposts #poem #words#textgram #saying #thoughts #quotes #originalquote #written #philosophy #poetry #feelings #gemmatroy #thinking #mind #minds #meaning #meaningful #wise #advice #choices #learn #value #poems #read #poetry #change #reality #poem
496 likes 20 comments