Parenting Photos & Videos

Newest parenting Photos

one or more people and child
27 seconds ago
I just can’t with her.
0 likes 1 comments
ocean, sky, outdoor, water and nature
59 seconds ago
0 likes 0 comments
one or more people, people standing and outdoor
1 minute ago
Because we love this print so much we had to share another amazing pic!! 🌵 ⠀ ⠀ Featured: Coast Cacti Standard Carrier
0 likes 1 comments
one or more people, table, food and indoor
1 minute ago
#myson helping with dinner prep is just magical 🙌 he’s not quite up to ‘brunoise’ yet 😅 but he has graduated to cutting carrots, which can be tricky for a #fiveyearold. #knifeskills #lifeskills #kidsinthekitchen #cookingwithkids #finemotorskills #startemyoung #sharpknife #parenting #mumlife #cancermama #freshveggies #dinnerprep #surgeryrecovery #breastcancersurvivor
1 likes 0 comments
sky, cloud, outdoor and nature
1 minute ago
Night 2. Entered Arches though an access road in the back of the park. You can’t see them here but the stars are for real.
1 likes 1 comments
one or more people
1 minute ago
1 likes 0 comments
text
1 minute ago
Yuk ayah bunda didiklah anak-anak kita dengan yang terbaik, untuk masa depan mereka yang lebih baik. . -KZ- . #pendidikananak #quoteanak #parenting #quotekeluarga
0 likes 0 comments
2 minutes ago
Shout out to all the people who spend their time during the summer with our kids. Camps, day care, rec events, and other summer programs workers thank you. You're a real mvp! * #goodfellagames @njgoodfella * @tonybakercomedy @spiceadams #parenting #newparent #summercamp #summervacation #marriedlife #parentingmemes #parentsbelike #parenthood #parentlove #parentproblems #parentquotes #singleparent #summertime #parentingtips #parentinghacks
1 likes 0 comments
No photo description available.
2 minutes ago
Follow @doktersehatcom untuk tips kesehatan setiap hari & konsultasi GRATIS dengan dokter . @doktersehatcom @doktersehatcom @doktersehatcom www.doktersehat.com Sejak anak dilahirkan, mereka mulai mengembangkan kesadaran akan diri dan lingkungan di sekitarnya. Seperti telah kita ketahui juga, pengasuhan dan perawatan yang disediakan orang tua akan memiliki dampak pada semua area di tahap perkembangan awal anak dan selanjutnya. . . Orang tua akan membantu anak berkembang secara sosial dan secara emosional karena hubungan yang terjalin antara orang tua dan anak usia dini akan menjadi dasar perkembangan sosial emosional anak kelak. Hubungan awal orang tua dan anak ini juga akan menetapkan tingkatan perkembangan sosial emosional anak berikutnya, yang akan tampak pada perilaku anak.. . . Mammin selalu coba yang poin 4 untuk akuin emosi anak dan bantu cara ngatasinnya. Tapi gak dipungkiri kalo lagi kelewat capek bisa jadi nomor 2 nih, cuma cari cara aja gimana supaya gak berlarut-larut emosinya Si Kecil😣 . . Kalo kamu nomor berapa? Yuk millennialparents sama-sama belajar lebih baik lagi di nomor 4 😍 . . #parenting #parentingislami #parentingquotes #parentingindonesia #mama #mamahmuda #papa #nasihatorangtua #orangtuahebat #orangtuaku #bayilucu #millenials #millenialsparenting #orangtuajamannow #jamannow #mahmud #mahmudcantik #anakanak #didikanak #anakbelajar #mengajarianak #doktermuda #doktersehat #hamilmuda #mamahamil #bumil #mamakekinian #hijaberscantik #remajamasakini #asamlambungtinggi
0 likes 0 comments
one or more people
3 minutes ago
Collecting rocks and possibly trying to eat them, nothing new here.. 😂 . . #whitneyevebaines #warneradambaines
1 likes 1 comments
No photo description available.
3 minutes ago
Semangat mba desi di hari ke 14 total lost 4 kg untuk periode ini😍😍 . Kapok gak mba? Nurut sama coach😆😆 . Bikin ketagihan naik timbangan nih kalo kaya gini.😄😄 . Yang mau kaya mba desi kesini aja ya.... Info kelas DSDR Klik bit.ly/evamuzdalifa  085267160782 << whatsapp . . #bugurueva #coachdietonline #dietsehatdarirumah #diet #dietsehat #caradietsehat #caradiet  #diettanpalapar #dietocd #dietketo #debm #dietmayo #diethuges #dietmurah #dietalami #dietmudah #kotabandarlampung #bandarlampung #langsing #caralangsing #dietherbalife #gamisori #hijabfashion #herbalifelampung #like4likes #likeforlikes #parenting #perawatanhewan #mukbang #iphonexsmax
4 likes 0 comments
No photo description available.
3 minutes ago
Hihihi . Kalo berat badan 90 kg inner beutynya setengah berat badan sendiri tuh😁😁😁 . Pasti cantiknya luar biasa... Tapi pasti lebih cantik kalo lemak di hempas dri tubuh, selain cantik juga bisa sehat . SEHAT itu yang mahal.😆😆 . Info kelas DSDR Klik bit.ly/evamuzdalifa  085267160782 << whatsapp . . #bugurueva #coachdietonline #dietsehatdarirumah #diet #dietsehat #caradietsehat #caradiet  #diettanpalapar #dietocd #dietketo #debm #dietmayo #diethuges #dietmurah #dietalami #dietmudah #kotabandarlampung #bandarlampung #langsing #caralangsing #dietherbalife #gamisori #hijabfashion #herbalifelampung #like4likes #likeforlikes #parenting #perawatanhewan #mukbang #iphonexsmax
6 likes 0 comments
one or more people and text
3 minutes ago
Newborn itu nggak butuh mainan mewah. Untuk menghiburnya, kita hanya butuh berinteraksi langsung dengannya. . Dia bisa lho kegirangan dengan games sederhana, seperti Ci Luk Ba, atau saat kita menggelitikinya dengan lembut. . Nah, dari 9 permainan di gambar, yang mana nih yang paling si kecil suka? Tag pasangan mu dan teman mu yang punya newbron .. Jangan lupa Follow @agen.glumory1 @agen.glumory1 @agen.glumory1 . ⏩⏩ respot @parentingtalk_id . . . Credits to @ibupedia_id • #ParentingMuslim #Parenting #ParentingIslam #ParentingIslami #ParentingLife #KomunitasParenting #parentingquotes #parentiganak #parentingtips #parentingnabawiyah #parentingblog #parentingblogger #dailyparenting #parentingIndonesia #parentingadvice #anakbundaindonesia #anakpinter #anakcerdas #anakayahbunda #ayahbunda
0 likes 0 comments
text
3 minutes ago
Sumber : https://www.akupaham.com/18-fakta-unik-tubuh-manusia/ #mommysquad #tahukahkamu #tahukahmoms #tahukahsquadrons #infomommysquad #infosquadrons #squadronsinfo #parenting #faktaunik #infounik
1 likes 0 comments
text
3 minutes ago
Sumber : https://www.akupaham.com/18-fakta-unik-tubuh-manusia/ #mommysquad #tahukahkamu #tahukahmoms #tahukahsquadrons #infomommysquad #infosquadrons #squadronsinfo #parenting #faktaunik #infounik
0 likes 0 comments
text
3 minutes ago
Sumber : https://www.akupaham.com/18-fakta-unik-tubuh-manusia/ #mommysquad #tahukahkamu #tahukahmoms #tahukahsquadrons #infomommysquad #infosquadrons #squadronsinfo #parenting #faktaunik #infounik
0 likes 0 comments
No photo description available.
3 minutes ago
Follow @doktersehatcom untuk tips kesehatan setiap hari & konsultasi GRATIS dengan dokter . @doktersehatcom @doktersehatcom @doktersehatcom www.doktersehat.com Hayokkk ngacung... hayok langsung saling tag.. bener gak nehhh hahaha . . Mammin ngerasain banget loh ini perbedaannya, ritual sebelum tidur Mammin kok banyak banget gak selesai-selesai yaa.. tapi pas liat Paksu, eh kok udah relax di sebelah Si Kecil lagi santai main hp aja yaaa.... mmhhh . . Ketahuilah Ayah kurang lebih ini kegiatan kita para Ibu sebelum bobok. Tidur yang nyenyak yah nanti malam, wahai bayi kecil dan bayik besar 😀😴 . . #moodcewek #wanitamuslimah #wanitadewasa #hamil #hamilmuda #olahragadirumah #kesehatanwanita #reproduksiwanita #busuifriendly #busui #asi #breastfeeding #sehatitumahal #parentingislami #parenting #anakhits #anakanak #bayilucu #mamahmuda #haidtidaklancar #hamilsehat #hamilkembar #menyusui #mpasi6bulan #mpasi6bulanpertama #cewekhijabcantik #perempuan #menyusui #ibumenyusui #doktercantik
0 likes 0 comments
text
3 minutes ago
Mana yang jadi suara favorit moms? tulis di tombol komen ya moms~ . #suarabayi #bayi #bayiasi #asibooster #boosteasi #asiboostertea #parenting #ibuasi #ibumenyusui #busui
0 likes 0 comments
one or more people, people standing and outdoor
4 minutes ago
Here we are, first half of 2019 is almost done ✅. In January we set a simple resolution of eating healthy. So far so good! We started a morning smoothie 🥃routine. The kids loves to help out. One thing we didn’t expect is Jasmine has just lose her first milk tooth 🦷 last night! 😱 I am curious, what do you guys do with those teeth? . . . . . . #family #fatherhood #instadad #instamom #parenting #dadlife #dadsofinsta #dadtribe #dadsquad #candidchildhood #childhoodunplugged #blessed #dad#letmeexplore #theartofchildhood #fatherhoodunplugged .
4 likes 0 comments
one or more people and closeup
4 minutes ago
For some, getting pregnant happens very quickly, but for others it can take a little longer. This can be stressful, but it is normal, and you aren’t alone. Our healthy lifestyle coaches can help. Things like eating well, being active, taking certain supplements, quitting smoking and alcohol will help to: .Protect your baby’s development and future health .Improve your fertility .Reduce your risk of complications in pregnancy #MentalHealth #Mumstobe #Pregnancy #motherhood #parenting #baby #parenting #Family #health #Wellbeing #Breastfeeding #CelebratingBreastFeeding #Yougotthis #Go4IT #HealthyPregnancy #Pregnant
5 likes 0 comments
one or more people and outdoor
4 minutes ago
Caption this pls 🤣🤣🤣 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #kids #mywholeheart #mommylife #issamood #funnygirl #parenting #losangeles #humor #momlife #mommyandme #funnyisfunny #lol #captionideas #melanin #comedian #comedy #funnygirl #melaninpoppin #follow #funnykids #lacomedian #mood #latepost #parenthood #wce
6 likes 0 comments
4 minutes ago
The Fantasy Bond is an imagined connection to the parent a child forms early in life in an attempt to heal the fracture of separation anxiety or psychological pain. They then feel secure; they’re both parent and child in the same person. Here I talk about how this process impacts our relationships in adulthood. Part 1 of 2.
1 likes 1 comments
one or more people and people sitting
5 minutes ago
Saying... until next time. Love you and safe journeys. #thatguyfromjapan #oyabakaenglishschool #parenting #おやばか部 #singersongwriter #sharksandbubbles #childrensmusician #newsong @ivanridesabike
1 likes 0 comments
one or more people, text that says 'BEDTIM AIN'T NOBODY GOT TIM'
5 minutes ago
By loving them for more than their abilities we show our children that they are much more than the sum of their accomplishments. Recommended USA top leading baby shop. www.shopyourbaby.com #Parenting
0 likes 0 comments
one or more people, people sleeping, baby and indoor
5 minutes ago
• thems winter germs 😷 • I've complained about the inevitable sickness that comes with winter, and I'm here to do it again 😅 We have not 1 but 2 little sickies currently, and a healthy big girl 🤷🏼‍♀️ So while we spent the night dealing with the voms, Grandma and Grandad came to the rescue and hosted an impromptu sleepover for Cadence and then Aunty Bec did the school run 🙌 Champions!! So thankful! On the up and up, although they come with an occasional spew and some tears, the snuggles are still good 💗 - - - #winter #germs #sick #yuck #thanks #supportivefamily # ittakesavillage #snuggsfordays #parenting #snuggles #reallife #mumblog #familyblog #BakerFamilyJourney
0 likes 0 comments
No photo description available.
5 minutes ago
Di zaman yang sudah makin canggih ini, Parents jangan hanya mengandalkan ilmu parenting dari nenek moyang saja ya! . Belajar! Belajar lagi! Dan terus belajar! . Yuk belajar langsung dengan ahlinya di komunitas SOP! . Ada banyak sekali materi parenting yang bisa diakses di web komunitas. . Daaan, jangan lupa! Manfaatkan promo referral, ajak 1 teman, ambil masing-masing satu keuntungan. . Cek web komunitas dengan klik link di bio Jika ada pertanyaan? hubungi: 085950256739 #komunitasparenting #SchoolofParenting #belajarparenting #komunitasSOP #parenting #SOP
12 likes 2 comments
No photo description available.
5 minutes ago
0 likes 0 comments
one or more people and text
6 minutes ago
Parents should supervise their children playing and play with them at times. One of the pious would always play with his children to make sure they were not affected by bad influences and to make sure they were learning as they played. . The Messenger of Allah ﷺ was often the ‘camel’ for Sayyiduna al-Hasan and Sayyiduna al-Husayn to ride upon. . Once Hasan and Husayn were wrestling with each other. The Messenger of Allah ﷺ was watching and cheering on Hasan. Sayyidatuna Fatimah saw this and asked him why he was supporting Hasan and not Husayn. . He replied: “I am only supporting Hasan because Jibril is supporting Husayn.” . This is the care that Hasan and Husayn received. They were playing under the watchful eye of the Messenger of Allah ﷺ and Sayyiduna Jibril. . #sacredparentingsg #muslim #muslimsg #sgmuslim #sgmuslims #parents #parenthood #parenting #parentingsg #islamicparenting #singapore #muslims #convention #parentingconvention #talk #quotes #sharing
0 likes 0 comments
one or more people
6 minutes ago
3 likes 1 comments
one or more people, people standing, sky and outdoor
6 minutes ago
Touristy kind of day. swagger wagon baby carrier picture in front of the non-iconic public market sign because the other area was way too crowded waiting forever to see the original Starbucks that looks just like every other roadside car sickness diaper blow out Twas a beautiful family outing nonetheless.
6 likes 2 comments
text
6 minutes ago
How cool is this upcycled file made out of an old cereal box and decorated with an old sari and pistachio shells! Send in your upcycled project pictures at mail@currentkids.in to get featured on our page and win an amazon gift voucher! #SaveOurEnvironment #Upcycle #Recycle #Ecofriendly #ContestAlert #Contest #SmartKids #Education #WorldEvents #WorldNews #Learning #Parenting #SmartParenting #CurrentNews #GeneralKnowledge #KidsLearning #Literacy #Schools #Motherhood #Fatherhood
3 likes 0 comments
one or more people, people sitting, child and outdoor
7 minutes ago
We had a great time at Maitland’s @mumsandbubsaus monthly get together. It was great to catch up with lots of beautiful mums and their gorgeous children.
3 likes 1 comments
No photo description available.
7 minutes ago
Don’t mind the mess (um, this is really life), but when I saId we LOVE 📚 books/to read in this house, I wasn’t kidding!! 😂🤦‍♀️❤️ This is just what was in their room when I cleaned it out last weekend. It’s not what’s in the ottoman, in the bookcase below the tv, or what’s in our bedroom. 😳 Honestly, I love this picture. And I’ve never heard my children so quiet! 🙌 . . . #frecklesandfoxes #momlife #mamabear #momblogger #momsofinsta #books #lotsandlotsofbooks #reading #earlylearning #earlyliteracy #summerreadingprogram #momofinstagram #honestmom #motherhood #mamas #mamainspiration #unitedinmotherhood #motherhoodthroughinstagram #parenting #kidsofinstagram #kidlife #toddlerlife #raisingkids #mytinytribe #babybear #littlefox #happiness #encourage #inspire
5 likes 1 comments
one or more people
8 minutes ago
FREE PLAYING = FREE LEARNING ⁣⁣⁣ Emaknya?? FREE styling GULING-GULING?⁣⁣ ⁣⁣ Haloo teman-temaan.. Iya tiap hari mami harus siap-siap main apa hari ini, karena dua bocil ini selalu nagih main seruu.. 😆⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Nah kali ini beras yg kmren dipindah-pindahkan.. akhirnya mereka taruh deh figur-figur plastik hewan laut diatasnya. 🙄⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Pura-pura ap kak ini? ⁣⁣⁣ Inii pasir mi pasiir.. 😄⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Okelaaah hayuuk.. lalu setelah foto ini diambil.. Diobrak-abrik sedemikian rupa oleh kedua shalih shaliha iniiih... ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Dikepyur-kepyur berasnya ke segala araah.. kemudian hewannya ikut dilempar-lempaar.. Yaaak Feel free to playy nak!!😅😆😂⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Mohon maaf scene diatas mami tidak sempat video atau foto karena sudah rempong mengkondisikan dan menjaga kekondusipan dan beberes.. ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Galau atau gundah bunda melihat anak bermain bebass?? Heitss.. daripda kita teriak-teriak melarang, (*asalkan tidak bahaya, klo bahaya langsung deh toa nya ON!!) Doaaaa dalem ati.. ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Ya Allah smoga dgn membersihkan ceceran2 beras ini Kau bersihkannn dosa-dosa hambaa seperti kubersihkan beras2 iniih.. dan Engkau kumpulkan pahala2 sebanyak beraas dan debu-debu inii ya Allah.. ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Ya Allah.. rumah disurga nanti yang otomatis ya.. bisa beberes and bebersih sendiri gitu ya.. Please99x..😄😊😇⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Smoga tipsnya berguna untuk mamak-mamak semakin syemangaat ya maak.. Ladang pahalamu sungguh mambrah-mambrah maaak.. ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Untuk semua umat manusia tanpa kecuali.. ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Tak akan Lelah jika engkau melakukannya dengan Lillah..😌☺😉⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Dan hati langsung menjadi NYESS ya maak.. Senyuum maak senyum, pasti ada sesuatu yang mreka dapatkan dari semua ini.. mereka akan belajar.. bermain dan mengukir memori TERINDAH dalam hati dan ingatan mereka.. 😍😙⁣ Ana Uhibbuki Fillah Nak!! ⁣ #selfempowerment⁣⁣ #family #quotes #kidsquote #parentsquote⁣⁣⁣ #selfreminder #selftalk #fitrahanak #babyeducation #parenting #parentingislami #edukasi #semangat #islamicparenting #parentingbalita #liburan⁣⁣⁣ #ideliburananak
4 likes 0 comments
No photo description available.
9 minutes ago
Kabulkanlah doa kami ya Allah #dearycastle #DCParenting #quoteparenting #parenting
1 likes 0 comments
text
9 minutes ago
. Reposted from @sharingmama - Bolehkah mengatakan "tidak" pada anak? Lalu, kapan sih perlu mengatakan "tidak" pada anak? #katakantidak #polaasuhanak #parenting #dadlife #parentingquotes #parentingtips #iburumahtangga #ibumenyusui
0 likes 0 comments
text
10 minutes ago
Me tonight! 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️
11 likes 1 comments
one or more people, ocean, text and water
10 minutes ago
Self Care: You are worth it. Share your insights. Let's EnGaGe! Join me at @egglife_enterprises . . #empowerment4singleparents #esp #singleparents #parenting #parents #anegglifecompany #egglife #easegraceandgratitude #youregglifeisyourbestlife #egglifeenterprises #engage #conversation #relationshipbuilding #empowerment #motivation
2 likes 0 comments
one or more people
10 minutes ago
: ...Mulailah dengan setengah sendok atau kurang, dan sambil berbicara pada bayi kita : "Mmm, lihat betapa enaknya ini?" Bayi kita pada awalnya mungkin tidak tahu apa yang harus ia dilakukan, dia akan terlihat bingung, mengerutkan hidungnya, memutar-mutarkan makanan di sekitar mulutnya, atau bis jadi menolaknya sama sekali. . . Salah satu cara untuk membuat bayi kita bisa lebih mudah menerima makanan padat untuk pertama kalinya adalah dengan memberinya sedikit ASI, susu formula, atau keduanya terlebih dahulu, baru kemudian beralih ke setengah sendok makanan dan selesaikan lebih banyak ASI atau susu formula. Cara ini bisa mencegah bayi kita merasa frustrasi ketika dia sangat lapar. . . Jangan kaget jika sebagian besar dari pemberian makanan padat pertamanya akan berakhir di wajah, tangan, dan kain alas dada bayi. . . Secara bertahap tingkatkan jumlah makanan, mulailah hanya dengan hanya satu atau dua sendok teh. Ini akan membantu bayi kita untuk belajar cara menelan makanan padat. . . Jangan memaksanya untuk makan makanan padat, jika dia menangis atau berbalik ketika kita memberinya makan. . Kembalilah dengan menyusui (ASI), atau berikan susu botol secara eksklusif untuk beberapa saat sebelum mencoba lagi. . . Harus diingat, bahwa memulai makanan padat adalah proses yang bertahap; pada awalnya, . bayi kita mendapatkan sebagian besar kebutuhan nutrisinya dari ASI, susu formula, atau keduanya. . . Selain itu, setiap bayi berbeda, sehingga kesiapan untuk memulai makanan padat akan bervariasi. . . . #makananpadat #kesiapanbayi #gastroanak #pencernaananak #dokteranak #dokterspesialisanak #gastrohepatologianak #rumahsakit #MPASI #pencernaan #sistemcerna #ASI #susuformula #nutrisi #menyusui #anak #bayi #bayisehat #anaksehat #love #parenting #tipskesehatan #anaksehat #instagood
6 likes 0 comments
No photo description available.
10 minutes ago
Kids Book Club.co.za Looking for a quality activity and book club subscription for kids? Subscribe before midnight on the 30 June 2019 and your first delivery will be our Kids book club Health theme From only R159PM https://kidsbookclub.co.za/clientzone/aff.php?aff=184 #kidsbooks #childrensbooks #bookstagram #kidsbookstagram #kidlit #illustration #booksforkids #books #kids #reading #picturebook #childrensbook #book #children #illustrator #read #picturebooks #raisingreaders #childrensliterature #author #kidlitart #art #bookworm #kidsfashion #parenting #kidsclothing #toys #kidsbook #baby #southafricanart
1 likes 0 comments
one or more people and text
11 minutes ago
I am constantly inspired by the friendships that are created in @littlecreaturesplayspace and this one made my heart sing. Meet Kate (left) and Katie (right) with their little princesses Lily and Millie! So these two beautiful mammas met in our play cafe last week and have arranged to keep meeting here each week for some quality connection time and play time. With so much in common, including where they live, their tastes in life and even their children’s birthdays (one week apart!) this is sure a friendship that will grow as their girls grow. . . I am so grateful and proud that I can provide a special space for both carers and children to experience magical moments and make amazing friends. To step away from the busyness of parenting and life and relax enough to fill their cups. Thank you ladies for allowing me to share your story and photo. I feel truly blessed. . . . #parenting #lifewithlittles #melbournekids #melbournemums #playcafe #friendship #friensdhips #newfriends #blessed #newfriendshipsmade #mamma #mumsandbubs #businessowner #smallbusinessowner #grateful #playcentre #indoorplay #toddlerplay
3 likes 0 comments
one or more people and text
11 minutes ago
Assalamualaikum ayah dan bunda 😊🙏🏻 . . ALIF memberi kesempatan untuk putra-putri ayah dan bunda untuk mencoba kelas di ALIF 1X secara GRATIS 😍😍😍, . yuukk tunggu apa lagi 🚀🚀🚀, segera hubungin admin kami (+62 817 6643701) untuk informasi lebih lanjut. Trimakasih 😊🙏🏻 . . Wassalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh . . #ALIF #AlifSchool #alquranforkids #lesalquranmenteng #tpamenteng #infomenteng #lesalquranjabodetabek #lesalquranjakarta #privatalquran #bilingual #funlearning #alquranforkids #kid #islamicparenting #parenting #sahabatshalawat #jakarta #sekolahislammenteng #menteng #lesalquran #lesngaji
5 likes 0 comments
11 minutes ago
Petik hikmahnya 🧕 . . . Demi waktu, Sesungguhnya manusia itu dalam kerugian, KECUALI orang-orang yang: Beriman dan Beramal sholeh serta Saling menasehati dalam kebenaran dan kesabaran. (Qs. Al 'Ashr) . . 1.Sungguh beruntung orang-orang yang beriman (dengan kriteria): 2. yaitu orang yang khusyu' dalam shalatnya, 3. dan orang yang menjauhkan diri dari perbuatan yang sia sia 4. dan orang yang menunaikan zakat 5. dan orang yang Menjaga Kemaluannya 6. Kecuali terhadap pasangan halal mereka ; maka sesungguhnya mereka tidak terceIa. 7. Tetapi barang siapa mencari di balik itu, maka mereka itulah orang-orang yang melampaui batas (sangat berdosa) 8. dan (sungguh beruntung) orang yang memelihara amanah-amanah dan janjinya 9. serta orang yang memelihara sholatnya. 10. Mereka itulah orang yang akan mewarisi, 11. yakni yang akan mewarisi surga Firdaus. Mereka kekal di dalamnya . Qur'an Surat Al Mu’minun ayat 1-11 . . Inspirasi @sahabatsurga 🍏 ... "Di antara tanda kebahagiaan yang Allah Ta'ala hadirkan atas seorang hamba ialah: dimudahkan baginya berbuat ketaatan, mengikuti sunnah Nabi dalam perbuatannya, berteman dengan orang-orang saleh baik akhlaknya, dan pandai menjaga waktunya dari melakukan hal-hal yang tidak bermanfaat." . Sesungguhnya, "Termasuk tanda menjauhnya Allah dari seorang hamba adalah Allah menjadikan orang itu sibuk dalam hal-hal yang tidak bermanfaat baginya." . Bacalah Alquran kerana sesungguhnya di hari kiamat nanti ia akan menjadi syafa’at  dengan izin Allah kepada orang-orang yang mengikutinya (HR. Muslim) . . . “Amalan puasa dan membaca Al-Qur’an akan memberi syafa’at bagi seorang hamba di hari kiamat.” [HR. Ahmad, Shahih] . . Simak juga postingan kami yg lainnya . Klik Like ❤ + Komentar yang baik baik, Tag seseorang @... . @sahabatsurga Media Berbagi Inspirasi . Via Fb Malaysia ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . . #muslimah #motivasi #dakwah #islami #unik #inspirasi #hijrah #ceramah @sahabatsurga #hidayah #kekinian #jomblo #trending #parenting #viral #ngaji #jodoh #tobat - #regrann
9 likes 0 comments
one or more people
11 minutes ago
Wanita makhluk susah-susah gampang, susahnya kalo udah ditanya mau makan apa? sama kalo udah ngambek, gak tau kenapa kadang.. yakan Ayah? hahaha Tapi gampangnya beneran bisa gampang lhoo, disayang-sayang aja sama ngaku kesalahan udah bisa baik lagi :") . . Ini coba 4 poin ini diresapi ya Ayah, karna Mammin kadang suka udah kesel jadinya suka agak ngegas sama Si Kecil biar Paksu denger.. Maksudnya biar ditake over kegiatan main sama anaknya ini, sudahi kegiatannya.. hahaha maafin Mammin ya nak, ini kode untuk Ayahmu 😅 . . Jangan lupa Follow @agen.glumory1 @agen.glumory1 @agen.glumory1 Ibu biasanya kodein nomor berapa? Tag Ayah yuk! . . Dan Share ke teman2 kamu . . ☺️ Repost @parentalk.id @prilaga . . #parentinggoals #parentingskills #mindfulness #singleparenting #parentinghumor #parentingteens #coparenting #positiveparenting #quotesparenting #parentingindonesia #coparentingproblems #parentingislam #tipsparentinganak #parentinganak #parentingquote #parentingislami #parentingnabawiyah #parenting #parentingtips #viralindonesia
2 likes 0 comments
one or more people, child, shoes and outdoor
12 minutes ago
- D+735 / 06.27.2019 - #어린이집등원 인형과 블랭킷 사랑이 여전한 #우주군 아침마다 즐겁게 들어가는 걸 보면 항상 마음이 놓인다. 잘 놀고 잘 먹고 잘 자다가 있다가 봐~😘 - - - #육아일기 #성장일기 #어린이집등원길 - - -
6 likes 3 comments
one or more people and text
12 minutes ago
Just be you
1 likes 1 comments
one or more people, wedding and outdoor
12 minutes ago
📣Last Call!📣 Parents and caregivers of young children! Morning Star Community Services is conducting the award-winning The Incredible Years® Parenting Programme for you! Certified Incredible Years® facilitators will be there to guide you and your spouse as you learn to strengthen relationships in the family. For more information, click link in bio. To register, please call 6285 1377 or email training@morningstar.org.sg Morning Star is one of our member organisations. #caritassingapore #morningstar #parents #caregivers #incredibleyears #parenting #singapore #family #relationships
3 likes 0 comments
text
12 minutes ago
Varian oil bebas pilih. Ada 6 pilihan ya moms: - Immune Booster (meningkatkan daya tahan tubuh) - Cough and Flu (meredakan gejala batuk dan flu) - Bugs Away (anti nyamuk & membantu relaksasi) - Deep Sleep (memperbaiki kualitas tidur) - Happy Tummy (meningkatkan kesehatan pencernaan) - Happy Eat (meningkatkan nafsu makan anak) CICILAN TANPA KARTU KREDIT Harga: 686.000 Berat: 1 kg Kirim dari Jakarta Syarat: - barang dikirim setelah cicilan lunas - cicilan hanya dibuka selama 3 bulan . CARA IKUT CICILAN TANPA CC: - hubungi admin via WA 081286204609 - transfer cicilan pertama - done 💙 #cicilanmahasiswa #cicilantanpakartukredit #cicilan #essentialoil #minyakesensial #myoil #essentialoils #cicilanringan #sehatituaset #sehatalami #sehattanpaobat #hidupsehat #healthylifestyle #produklokal #produkindonesia #asliindonesia #anaksehat #ibucerdas #parenting #parentingindonesia #parentinglife #parentingworld #parentingquotes #parenthood
1 likes 0 comments
No photo description available.
13 minutes ago
Ice Cream You Scream... Bloomer Set 17.99 and FREE Shipping Tag a friend who would love this! Active link in BIO #oliveandquin#mom#dad#parenting#momlife#springvibes#babyfashion#babylife#baby#toocute#mommy#babygir#babygirlfashionl#love#babyboy#instakids#justbaby#toddler#toddlergirl#babyfashion#kidsfashion#instadaily#clickinmoms#simplychildren#newborn#familytime#motherhood#parenthood#uniteinmotherhood#stylishbabies
6 likes 1 comments
text
13 minutes ago
Varian oil bebas pilih. Ada 6 pilihan ya moms: - Immune Booster (meningkatkan daya tahan tubuh) - Cough and Flu (meredakan gejala batuk dan flu) - Bugs Away (anti nyamuk & membantu relaksasi) - Deep Sleep (memperbaiki kualitas tidur) - Happy Tummy (meningkatkan kesehatan pencernaan) - Happy Eat (meningkatkan nafsu makan anak) CICILAN TANPA KARTU KREDIT Syarat: - barang dikirim setelah cicilan lunas - cicilan hanya dibuka selama 3 bulan . CARA IKUT CICILAN TANPA CC: - hubungi admin via WA 081286204609 - transfer cicilan pertama - done 💙 #cicilanmahasiswa #cicilantanpakartukredit #cicilan #essentialoil #minyakesensial #myoil #essentialoils #cicilanringan #sehatituaset #sehatalami #sehattanpaobat #hidupsehat #healthylifestyle #produklokal #produkindonesia #asliindonesia #anaksehat #ibucerdas #parenting #parentingindonesia #parentinglife #parentingworld #parentingquotes #parenthood
3 likes 0 comments
one or more people and text
13 minutes ago
#FreeAdmissions Children want the same things we want,to laugh,to be challenged, to be entertained and delighted.We believe that they are the future and their today is our responsibility. HURRY UP!!! FREE ADMISSION upto 30th june Contact for Admissions: 📲 9032918223/7095810312 📧 extramile.contact@gmail.com extramileedutainment.com #extramile #Hyderabad #Preschool #Daycare #Learning #parenting #teaching #school #children #admissionsopen #preschoolactivities #kids #play #happy #faces #learning_new #bestdaycarenearme #bestpreschoolnearme #bestschoolsinhyderabad #nallagandla #aparnacybercommune #aparnacyberzon #aparnasarovargrande
5 likes 0 comments
one or more people and baby
13 minutes ago
Happy 6th Birthday my little bird 😭😍 watching you grow up has been the greatest adventure of my life. We are so proud of you in every way! YOU impress me and dad every single day, and we look forward to every new day. This past year has been a rough one, and I am unbelievably thankful to as my world. You fully have my heart forever! Here's to you babe! Here's to many more girls nights, adventures, moments where we laugh until we cry, best friends forever, and birthdays ❤ I have thousands of photos but I couldn't pick so here's a photo from each of your birthdays over the past 6 years 😍😍 (photo quality wasn't always the best 😂)
9 likes 2 comments
one or more people and people standing
16 minutes ago
And just like that, we have a Gr.3-er ! 🙏🏼 . If someone had told me, prior to this school year, that we would already be navigating so many difficult and vulnerable situations as young parents and when our daughter was only in gr.2, I never would have believed it. But we did! And we survived! 🙏🏼 Our Baby is growing up to be such an amazing young lady who is full of curiosity and a desire to help and teach others. Grade 3...HERE WE COME!
9 likes 2 comments
outdoor, text that says 'YOU DON'T HAVE TO BE PERFECT IN ORDER TO BE SUCCESSFUL. SUCESSFULL PARENTIN...
18 minutes ago
You don’t have to be perfect to be successful in your life, job or parenting. However, having the knowledge and education will make you confident. Sign up to our parenting course, details in Bio. - - Follow @successful_parenting - Like, tag and share. Thanks for your support ❤️ - - #momboss #kids #sahm #mommylife #femaleentrepreneur #tiafolivi #savybusinessowner #girlboss #manifest #successfulparenting #baby #7basicstrategiesforsuccessfulparenting #motheranddaughterretreat #parentingblogger #parenting101 #behaviouralissues #parenting #effectiveparenting #goodparenting #parentingtips #parentingchallenges #lawofattraction #positiveparenting #parentinglife #behavioralchallenges #consciousparenting #parentingskills #manifest #parentingblog #parentingcourses #smartparenting
0 likes 0 comments
one or more people, people standing, tree, plant, child, outdoor and nature
18 minutes ago
You’re stuck with me forever 😏
25 likes 2 comments
text
1 hour ago
For ordering from the United Kingdom 🇬🇧 please visit amazon.co.uk🇬🇧. للطلب من المملكة المتحدة ، يرجى زيارة. amazon.co.uk🇬🇧.
2 likes 1 comments
How to create an effective workout plan // What to include in your fitness plan + recommended workou...
2 hours ago
How to create an effective workout plan // What to include in your fitness plan + recommended workout activities for each area of fitness: cardio, strengthening, flexibility & mobility, and recovery. // Wellness tips for healthy living #fitness #workout #workoutplan #healthyliving
0 likes 0 comments nlfcoaching
Doc said I gained 5 lbs in muscle weight since Oct 💪🏽 FLYHIGH ⬆️   #ItsjustaFLYHIGHthang   🤙🏽 . . ....
2 hours ago
Doc said I gained 5 lbs in muscle weight since Oct 💪🏽 FLYHIGH ⬆️   #ItsjustaFLYHIGHthang    🤙🏽 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .   #muscleweight      #sportswear      #gym      #Fitness      #fashion      #sport      #workout      #sports      #style      #fit      #ac
0 likes 0 comments firat336333
30 Ideas Fitness Tumblr Motivation Exercise #motivation #fitness
2 hours ago
30 Ideas Fitness Tumblr Motivation Exercise #motivation #fitness
0 likes 0 comments laney11xi2
Full body fitness challenge! Beginner-friendly workouts, includes weights, HIIT cardio, and yoga to...
2 hours ago
Full body fitness challenge! Beginner-friendly workouts, includes weights, HIIT cardio, and yoga to find your fitness style and challenge your body. Meet your fitness goals! #yoga #yogaworkouts #fitness #beginnerworkouts
0 likes 0 comments rebelheartbty
There are ways to help fix your posture if you are having trouble with it or you notice that your po...
2 hours ago
There are ways to help fix your posture if you are having trouble with it or you notice that your posture isn’t what you want it to be. If either is the case for you, these tips for better posture may be just what you need. #posture womenshealth #wellness #exercise #yoga #postural #health #fitness
0 likes 0 comments youtohealthy
New Fitness Motivacin Couples Running Ideas #fitness
2 hours ago
New Fitness Motivacin Couples Running Ideas #fitness
0 likes 0 comments juniper72si
46 Trendy Fitness Workouts Gym Love Handles #fitness
2 hours ago
46 Trendy Fitness Workouts Gym Love Handles #fitness
0 likes 0 comments everly0560
Programme fitness "Full Body" à la maison - #à #Body #Exerciceàlamaison #Exercicemusculation #Exerci...
2 hours ago
0 likes 0 comments mystylenpinssite
When you’re poolside and life is going your way 💜 Taste the Sophistication 🍸   #pride   🥂   #repost ...
2 hours ago
When you’re poolside and life is going your way 💜 Taste the Sophistication 🍸   #pride    🥂   #repost    🍷. . . . . . . . .   #vodka      #mood      #liquor      #party      #life      #lifestyle      #nyc      #holiday      #fit      #fitness      #happy &nbs
0 likes 0 comments burhanaaltn
Amigas siempre. ❤️❤️ - -   #fitnessgirl     #bodybuilding     #amigas     #gymgirl     #fitnesslife ...
2 hours ago
Amigas siempre. ❤️❤️ - -   #fitnessgirl      #bodybuilding      #amigas      #gymgirl      #fitnesslife      #workoutmotivation      #bikinicompetitor      #bikinifitness      #gymlife      #gymfit      #fitness   
0 likes 0 comments ugur336333
Fitness Gear For Women Workout Outfits Work Outs 40 Ideas #fitness
2 hours ago
Fitness Gear For Women Workout Outfits Work Outs 40 Ideas #fitness
0 likes 0 comments april8tuqo
28+ Ideas Breakfast Fruit Ideas Fitness #fitness #fruit #breakfast
2 hours ago
28+ Ideas Breakfast Fruit Ideas Fitness #fitness #fruit #breakfast
0 likes 0 comments addilynn9zu76
10 IMPORTANT SIGNS THAT YOU CANNOT IGNORE!  #beautytips  #fitness
2 hours ago
10 IMPORTANT SIGNS THAT YOU CANNOT IGNORE! #beautytips #fitness
0 likes 0 comments dslkfjdksfjsod
51  Ideas For Quotes About Strength Fitness Motivation Products #motivation #quotes #fitness
2 hours ago
51 Ideas For Quotes About Strength Fitness Motivation Products #motivation #quotes #fitness
0 likes 0 comments lindabidubevo
62+ ideas for sport wallpaper fitness #sport #fitness
2 hours ago
62+ ideas for sport wallpaper fitness #sport #fitness
0 likes 0 comments izabella2cimi9
Fitness Goals Body Running 25 Ideas #fitness
2 hours ago
Fitness Goals Body Running 25 Ideas #fitness
0 likes 0 comments savanna0vu8
Whether you’re a barefoot runner or barefoot walker, or just looking to strengthen your feet. this i...
2 hours ago
Whether you’re a barefoot runner or barefoot walker, or just looking to strengthen your feet. this is a great game to play. Strengthen your feet with a fun game and simple equipment you probably already have. Have fun with your fitness. #barefootrunning #barefoot #fitness #footcare #running
0 likes 0 comments xeroshoes
How To Lose Belly Fat Fast Naturally. Losing Belly Fat Safely Is Only Through Doing Relevant Exercis...
2 hours ago
How To Lose Belly Fat Fast Naturally. Losing Belly Fat Safely Is Only Through Doing Relevant Exercise And Eating Right Diets. #bellyfat #losebellyfat #losefatnaturally #fatloss #fitness #wellness
0 likes 0 comments madisonhatfield03
How To Get Rid Of White Fat Bumps Around Eyes & Natural Remedy!!!  #wieghtloss  #fitness
2 hours ago
How To Get Rid Of White Fat Bumps Around Eyes & Natural Remedy!!! #wieghtloss #fitness
0 likes 0 comments sanjaybhatia0053
Bicycle Chain Protecting Frame  Price: 9.95 & FREE Shipping  #sportifyer #fitness
2 hours ago
Bicycle Chain Protecting Frame Price: 9.95 & FREE Shipping #sportifyer #fitness
0 likes 0 comments sportifyerstore
Looking to get the "inner line" that many models have that make their chest 10x sexier? I hope you a...
2 hours ago
Looking to get the "inner line" that many models have that make their chest 10x sexier? I hope you answered yes! The inner chest is an area of the chest that many bodybuilders and average joes have a hard time developing! But this is no longer the case. There's tons of misinformation out there about the inner chest but I have looked through it all and put together the best ways to develop the inner chest quickly and surely! CLICK THE LINK NOW #fitness #innerchest #chest #workout #bodybuilding
0 likes 0 comments mrhealthandfitness
Yesterday I had to stay home because one of the kids was sick. Life happens but I was back at it aga...
2 hours ago
Yesterday I had to stay home because one of the kids was sick. Life happens but I was back at it again today!! Back and biceps day. I feel amazing! 🖤 • • •   #Lafitness      #gym      #workout      #fitmom      #fitness      #fitnessjourney      #instafitmom      #gymday      #weightlossjourney      #backday  &n
0 likes 0 comments qhqqdemir
Fruit Salad Tumblr Fitness Motivation 36+ Ideas #motivation #fitness #fruit #salad
2 hours ago
Fruit Salad Tumblr Fitness Motivation 36+ Ideas #motivation #fitness #fruit #salad
0 likes 0 comments janelleluvihum0202
48+ Ideas For Fitness Motivation For Guys Website #motivation #fitness
2 hours ago
48+ Ideas For Fitness Motivation For Guys Website #motivation #fitness
0 likes 0 comments kenleyxoqocewo3447
one or more people, sunglasses, swimming, pool and closeup
1 day ago
Cousin Lovin’ 💙💗
51 likes 1 comments
one or more people, people standing, sky, bridge, outdoor, water and nature
4 weeks ago
Actual conversations I have had this week with my kids: Kids: “Why do I have a nipple on my arm?” Me:”that’s just a pimple” Kid: “Good, My nipple now has a friend” . Kid: “Mom I swallowed a hair and it came out when I went to the bathroom” Me: 😳 . Kid: “Mom I want my shirt to be stapled” Me: “what, why? “ Kid: “Because I want to walk around with my shirt off” . . 😂😂😂😂 what is happening this week? and it’s just Wednesday. Pray for me 😂
56 likes 6 comments
1 person, sitting
10 months ago
She’s a bundle of joy!
160 likes 3 comments
1 person, baby, child and closeup
10 months ago
Did you know babies hair falls out quickly🤔 Your little one may have thick, black hair now, but there is not guarantee that it will stay the same. The hair falls out in the first few weeks and then grows back over the next year. The hair can even go from straight to curly in a few months.
127 likes 6 comments

Most popular parenting Pics

one or more people, people standing, child and shoes
4 hours ago
Baby GIRL Swan coming early November! Hunter can’t wait to have a little sister and Holden thinks the baby is in his belly😂She’s in for a treat💗 . #tifessentials #familyof5 #lastbaby #momlife #love #parenting #family #love #pregnant
419 likes 56 comments
one or more people, people standing, sky, cloud, grass, child, outdoor and nature
10 hours ago
200 likes 15 comments
one or more people and people sitting
4 hours ago
✨GIVEAWAY✨ We are ALWAYS on the lookout for great products to help teach our daughter how to read, and she has really enjoyed the Learn to Read Bob Books and VersaTiles - Sight Words Set from @hand2mindinc. They make learning fun, and she has engaged with them really well! The books help teach her words, and then the VersaTiles activities reinforce and build confidence in what she’s learning. 
That’s also why I’m excited to give one of these away! HOW TO ENTER: 1) Like this photo 2) Tag at least 3 friends in separate comments 3) Follow @hand2mindinc + @ourfamilyadventures 4) Tag more friends for BONUS entries! This giveaway is in no way sponsored by, endorsed or administered by, or associated with, Instagram. The giveaway closes midnight (EST) July 2nd, 2019. Winner will be announced within 48hrs of closing. #hand2mind #versatiles #creativelearning
671 likes 64 comments
one or more people, people standing and indoor
15 hours ago
My loves! 😍 Someone is happy about one of his Father's Day gifts - his new toothbrush by @oclean_us. We've tried & tested our share of toothbrushes but this one exceeds them all! Oclean One's ultra-long battery lasts up to 60 days on a single 3 1⁄2 hour rapid charge. Celebrate your guy by gifting him the best toothbrush out there → link in bio! 💙#partnership
1022 likes 56 comments
one or more people and people standing
10 hours ago
One kiddo pooped on the floor today. One kiddo poured her yogurt on the dog. One kiddo bit the other one. However, our matching game is still strong! 😉 . . Dresses are from @patpat_momsays Use Brianna12 for 12% off your order. . . #matching #momlife #matchingoutfits #motherhoodunplugged #motherhood #letthembelittle #momswithcameras #kids #momblogger #momsofinstagram #toddler #love #momlife #mom #childhoodunplugged #toddlerlife #parenting #family
1028 likes 57 comments
No photo description available.
1 day ago
👁️ 👁️ 👁️ 👁️ - Cartoon by @BentSchwartz Benjamin Schwartz - #moms #cartooncollections #tnycartoons #cartoon #babies #parents #parenting
1706 likes 15 comments
one or more people, people sitting, shoes, outdoor and closeup
2 hours ago
Society: don’t let your toddler watch cartoons at restaurants Me: how the hell else am I supposed to enjoy this glass of wine? #ShesMyWorld #ButAlsoTheReasonIDrinkWine #Parenting #Momlife #MomsofInstagram #MothersAndDaughters #FitMomLife #FitMom #FitMomFashion #JudgeMe
549 likes 28 comments
one or more people, people sitting, pool, outdoor and water
16 hours ago
Heard it was a hot mom summa ☀️ . . . what i’m nurturing in 2019: finding peace in silence how i'm feeling in my body healthy & reciprocal relationships my strength & my softness exploring creative energy in new ways my ability to ask for help being still & being okay with it the value of my time - @alex_elle 🌿 . . #GentleReminder #SelfLove #Motherhood #KeepItClassy
1186 likes 49 comments